Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HéLT Hatha Yoga

17. June 2020 @ 19:00 - 20:15

I kulturhistoriske omgivelser på Sukkerfabrikken i Stege, byder HéLT YOGA dig indenfor i øens nye lokale yogastudie. Alt udstyr er klar til dig, så du skal bare komme som du er.

HéLT Hatha fokuserer på at etablere jordforbindelse, accept og tilstedeværelse via klassiske, statiske, stående og siddende yogastillinger – en fokuseret, praksis, der får dig ned i kroppen og op i energi.

En grundig tilgang til en yogaen med mulighed for at observere og udvikle dig selv og din praksis. Der vil være meditative, såvel som dynamiske elementer, der giver sved på panden samt variationer og hjælpemidler så alle kan være med og bliver mødt på individuelt niveau.

Klassen bygges langsomt op og vi kombinerer vejrtrækningen med stillinger, der fokuserer på styrke, smidighed og balance. Hele kroppen arbejdes igennem og der er plads og tid til at gå dybere ind i allerede kendte stillinger med nysgerrighed og mulighed for fokus på yderligere udfordrende variationer af stillingerne.

HéLT Hatha er oplagt til at skabe fundamentet for din yoga-praksis, såvel som at udvikle den og praktisere nærvær og koncentration.

Alle HéLTs yogalærere er uddannet til at facilitere en sikker praksis, så giv besked inden klassen hvis du har skader eller skavanker, så får du individuel opmærksomhed og variationer, der passer til dine særlige behov.

Du kan tilmelde dig klasser hos HéLT på to måder; ved at oprette et abonnement eller ved at købe et klippekort. Læs meget mere på www.heltyoga.com.

Details

Date:
17. June 2020
Time:
19:00 - 20:15
Website:
http://www.heltyoga.com/

Venue

HéLT – YOGA PÅ MØN
Kostervej 2
Stege, 4780 DK
+ Google Map